IE Warning
YOUR BROWSER IS OUT OF DATE!

This website uses the latest web technologies so it requires an up-to-date, fast browser!
Please try Firefox or Chrome!
 
 
 
left arrow right arrow

 

 

S.C. SALUBRIS S.A. Slatina are o experienta de 20 ani in domeniul salubrizarii fiind infiintata prin Hotararea nr. 77/1994 a Consiliului Local al Municipiului Slatina. De la infiintare si pana in prezent organizatia noastra desfasoara urmatoarele activitati:

- precolectarea, colectarea si transportul deseurilor municipale, inclusiv ale deseurilor toxice periculoase din deseurile menajere, cu exceptia celor cu regim special;

- sortarea deseurilor municipale;

- organizarea prelucrarii, neutralizarii si valorificarii materiale si energetice a deseurilor;

- depozitarea controlata a deseurilor municipale;

- înfiintarea depozitelor de deseuri si administrarea acestora;

- maturatul, spalatul, stropirea si întretinerea cailor publice;

- curatarea si transportul zapezii de pe caile publice si mentinerea în functiune a acestora pe timp de polei sau de înghet;

- colectarea, transportul, sortarea, valorificarea si eliminarea deseurilor provenite din gospodariile populatiei, generate de activitati de reamenajare si reabilitare interioara a locuintelor/apartamentelor proprietate individuala;

In anul 1998, fostul F.P.S.(Fondul Proprietatii de Stat) a scos la vanzare pachetul majoritar de actiuni al societatii, astfel incat inca din acel an S.C. SALUBRIS S.A. a a devenit o societate cu capital integral privat.

 

Societatea noastra asigura salubrizarea municipiului Slatina inca de la infiintare, iar din anul 2001 desfasuram activitatea de salubrizare  menajera si in municipiul Pitesti unde avem un punct de lucru, din anul 2013 deservind aproximativ jumatate din populatia orasului precum si 14 comune din zona de nord a judetului Arges.

Din anul  2006 S.C. SALUBRIS S.A. presteaza activitatea de salubrizare in orasul Simleul Silvaniei si orasul Bals judetul Olt, pana in acest moment reusind sa incheie contracte de prestari servicii cu inca 10 comune din judetul Salaj si 5 comune din judetul Olt.

Din anul 2010 prestam aceleasi activitati si in orasul Draganesti Olt, obiectivul principal al societatii noastre fiind acela de extindere la nivel regional, national si international urmarindu-se in viitor concesionarea serviciilor de salubritate din zona de vest si zona de sud a tarii dar si in orase din alte tari.

Astfel societatea noastra deserveste aproximativ 300000 persoane fizice si 3500 agenti economici si institutii publice, fiind in permanenta preocupata de dezvoltarea unor noi sisteme si tehnologii.

In anul 2008 printr-un efort comun cu autoritatile locale din municipiul Slatina am introdus in premiera in Europa de est sistemul de colectare a deseurilor din containere underground, iar in prezent suntem in faza de instalare a unei statii de sortare a deseurilor reciclabile care sa deserveasca punctele de lucru ale societatii de pe raza judetului Olt.

Tot printr-un efort comun cu autoritatile locale am inceput in anul 2012 introducerea in orasul Bals a unui sistem de colectare a deseurilor din containere semiingropate, estimand pentru urmatorii ani finalizarea acestui proiect.

S.C. SALUBRIS S.A. are un numar de 350 de salariati, si detine 100 de utilaje specifice activitatilor prestate, fiind licentiata cu Licenta A.N.R.S.C. Clasa I  pentru serviciul public de salubrizare a localitatilor.

Ca o consecinta a organizarii superioare a activitatii societatii noastre, S.C. SALUBRIS S.A. a implementat dina anul 2005 un Sistem integrat de management mediu-calitate-sanatate si securitate operationala, conform standardelor SR EN ISO 9001 :2008, SR EN ISO 14001 :2005 si  OH SAS 18001 :2008